Ayurvedische massage is ook mogelijk aan huis.

Home » Belangrijke info & Contact

Gratis kennismakingsgesprek

Het slagen van een massage of een traject is afhankelijk van vele factoren. Eén van de belangrijkste is vertrouwen tussen jou en mij. Om erachter te komen of dat er is, kun je een gratis kennismakingsgesprek van max. 15 minuten aanvragen. Als we daarna allebei een goed gevoel hebben, gaan we de sessie en/of massage inplannen.
 
LET OP! Ayurvedische massage is niet mogelijk in de eerste drie maanden van een zwangerschap en bij een slijmbeursontsteking.
 
Massage aan huis alleen voor vrouwen in Rotterdam e.o. tot maximaal 30 autominuten vanuit Rotterdam. 

De massages worden aan huis uitgevoerd maar kunnen eventueel ook op locatie plaatsvinden in Rotterdam (conform de richtlijnen van het RIVM).

Het voordeel van massage aan huis is dat je daarna niet meer in de auto of openbaar vervoer hoeft te stappen en lekker in je eigen omgeving de olie kan laten intrekken.

Kom je toch op locatie voor een massage, hou dan rekening met het volgende:

* Het is raadzaam om oude kleding aan te trekken / kleding die vies mag worden door de olie. 

* Alle sieraden afdoen. Incl. piercings (indien mogelijk).
* Drink na de massage veel water. De los gemasseerde afvalstoffen kunnen daardoor het lichaam verlaten.
* Als U onder behandeling van een arts of specialist bent, MOET U dit ook blijven!!! Stop ook NOOIT met medicijnen mits jouw arts of specialist dit adviseert.


Abonnementen
Wanneer je interesse hebt in één van de pakketten in combinatie met ayurvedische massage, kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van max. 15 minuten. 
Wil je nergens aan vastzitten of heb je af en toe de behoefte om even te sparren, dan is het ook mogelijk om losse sessies te boeken à € 75 per 60 minuten incl. BTW.
 
Betaling
Je krijgt een factuur voor de afgenomen strippenkaart of pakket. Het kom terug bij jezelf pakket stopt automatisch na 3 of na 6 maanden. Losse sessies worden direct afgerekend. Termijnbetaling mogelijk na overleg.
 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Privacybeleid De Zichtbare Kracht 2022
PDF – 182,2 KB 19 downloads
Algemene Voorwaarden De Zichtbare Kracht
PDF – 234,5 KB 20 downloads