Gratis kennismakingsgesprek

Het slagen van een massage en/of coaching is afhankelijk van vele factoren. Eén van de belangrijkste factoren is de verbinding tussen jou en mij. Om erachter te komen of die er is, kun je een gratis kennismakingsgesprek van max. 15 minuten aanvragen via de afspraakknop onderin. Als we beide een goed gevoel hebben, plannen we de massage en/of coaching in.
 
LET OP! Massage is niet mogelijk in de eerste drie maanden van een zwangerschap.
 
Massage aan huis alleen voor vrouwen! 

De massages worden aan huis uitgevoerd maar kunnen eventueel ook op locatie plaatsvinden in Rotterdam/Capelle aan den IJssel.

Het voordeel van een massage aan huis is dat je daarna niet meer in de auto of openbaar vervoer hoeft te stappen maar lekker in je eigen omgeving de olie kan laten intrekken.

Kom je toch op locatie voor een massage, hou dan rekening met het volgende:

* Het is raadzaam om oude kleding aan te trekken / kleding die vies mag worden door de olie;

* Alle sieraden afdoen. Incl. piercings (indien mogelijk);
* Drink na de massage veel water. De los gemasseerde afvalstoffen kunnen daardoor het lichaam sneller verlaten;
* Als je onder behandeling van een arts of specialist bent, moet je dit ook blijven!!! Stop ook nooit met medicijnen mits jouw arts of specialist dit adviseert.


Abonnementen
Wanneer je interesse hebt in een Massage & Coaching abonnement, kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek. 
 
Wil je nergens aan vastzitten of heb je af en toe de behoefte om even te sparren, dan is het ook mogelijk om losse sessies te boeken à € 75 per 60 minuten incl. BTW.
 
Betaling
Je krijgt een factuur voor de afgenomen strippenkaart of abonnement. Het Massage & Coaching abonnement stopt automatisch na 3 of na 6 keer. Losse sessies worden direct afgerekend. Termijnbetaling voor het abonnement is bespreekbaar.
 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Privacybeleid De Zichtbare Kracht 2022
PDF – 182,2 KB 639 downloads
Algemene Voorwaarden De Zichtbare Kracht
PDF – 234,5 KB 617 downloads