Over mij

Ik ben Mariëlle Guds, geboren in 1974 te Rotterdam en moeder van een prachtige zoon.

Na het volgen van de massageopleiding in 2020 kwam ik tot de ontdekking dat ik meer te bieden heb dan alleen een ontspanningsmassage. Ik ben zowel een rustpunt als een luisterend oor. 

Eind augustus 2023 kwam ik voor een uitdaging te staan. Ik kneusde mijn duim en moest hierdoor noodgedwongen stoppen met masseren. Het geven van een massage is iets wat ik met veel liefde en voldoening doe. Het was daarom een pijnlijk proces om niet van dienst te kunnen zijn voor mijn klanten.

In de periode voor de kneuzing, was er een gebeurtenis die me aanzette tot heroverweging van mijn werkwijze. Een klant met een christelijke achtergrond gaf aan niet met ayurvedische olie behandeld te willen worden. Om haar tegemoet te komen ben ik op zoek gegaan naar zalfoliën en heb deze klant hiermee gemasseerd. Voor zowel de klant als voor mij voelde de massage puur en goddelijk. Ik ervoer dat ik geroepen werd om een speciale taak te vervullen, namelijk de gave van genezing van God door mijn handen. Deze gebeurtenis motiveerde mij als christen om verder onderzoek te doen naar zalfoliën.

Tijdens mijn duimherstel kreeg ik de gelegenheid om uitgebreid te reflecteren op mijn drie jaar ervaring in het geven van massages. Deze reflectieperiode veranderde mijn perspectief op mijn bedrijf en mijn benadering van massagetherapie. Ik besloot ayurvedische olie te vervangen door zalfolie. 

Mijn passie en missie is nu nog meer gericht op het helpen van vrouwen om stressvrij te leven door middel van helende massagetherapie.

Voel je welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Daarnaast bied ik ook Massage & Coaching abonnementen aan waarbij we in een voorgesprek jouw gedachten en gevoelens bespreken en dan de massage uitvoeren in stilte. Na de massage bespreken we na wat er is losgekomen tijdens de massage.

Kom terug bij jezelf, ik ontmoet je graag!


Liefs, Mariëlle