Tijdelijk geen massages mogelijk, excuses voor het ongemak!

Over mij

Mijn naam is Mariëlle Guds, geboren in 1974 te Rotterdam en moeder van een prachtige zoon.

Ik heb als vrouw, moeder en dochter heel wat obstakels overwonnen in mijn leven. Deze overwinningen hebben mij gemaakt tot wie ik ben vandaag de dag. Ik ben dankbaar dat ik deze lessen heb geleerd en heb mogen ervaren.

 

Mijn cadeau aan mijzelf op Valentijnsdag 2020 was een ayurvedisch consult waarin uitvoerig mijn constitutie (persoonlijke type) werd besproken. Hierin werd duidelijk wat mijn lichaam nodig had. Dit heeft mijn ogen doen openen waardoor ik de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut heb gevolgd en mijn diploma heb behaald. In 2021 heb ik de specialisatiecursus marma massage eraan toegevoegd. Ayurveda is de oudste geneeskunde die de mens kent en betekent "inzicht in het leven".

 

 

Ayurveda heeft ook inzicht in mijn leven gebracht. Doordat Ayurveda op mijn pad kwam ben ik nu bewuster van mijzelf en mag ik door middel van de ayurvedische massages heel veel klanten rust, ontspanning en positieve energie geven. 

 

Het is mijn passie en missie om vrouwen stressvrij en klachtenvrij te laten leven door middel van mijn ayurvedische massagetherapie. Daarnaast bied ik ook Massage & Coaching abonnementen aan waarbij we in een voorgesprek jouw gedachten en gevoelens bespreken en dan de massage uitvoeren in stilte. Na de massage bespreken we na wat er is losgekomen tijdens de massage.

 

Kom terug bij jezelf, ik ontmoet je graag!

 

Liefs, Mariëlle