Ayurvedische massage is ook mogelijk aan huis (alleen vrouwen).

Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Mariëlle Guds, geboren in 1974 te Rotterdam.

Ik ben moeder van een prachtige zoon en ik werk als zzp'er in HR. Daarnaast bied ik ayurvedische massagetherapie aan. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen in Rotterdam e.o. stressvrij en klachtenvrij te laten leven.

De laatste jaren ben ik tot de conclusie gekomen en mogen ervaren dat ik rust uitstraal en dat op anderen over breng. Dat ik krachtig ben ik wat ik doe en daarmee anderen kan en mag helpen.

 

Mijn cadeau aan mijzelf op Valentijnsdag 2020 was een ayurvedisch consult waarin uitvoerig mijn constitutie (persoonlijke type) werd besproken. Hierin werd duidelijk aan welk voedsel mijn lichaam behoefte had. Dit heeft mijn ogen doen openen waardoor ik de opleiding tot Ayurvedisch massagetherapeut ben gaan volgen en mijn diploma heb behaald. In 2021 heb ik een specialisatiecursus marma massage hieraan toegevoegd. Ayurveda is de oudste geneeskunde die de mens kent en betekent "inzicht in het leven".  

Met mijn coaching en massage laat ik lichaam, hoofd en hart samen komen. Wat mij uniek maakt is dat ik heel goed naar je luister en je tot inzichten breng. Anderzijds brengen mijn helende handen in combinatie met de warme kruidenolie, je lichaam tot rust en in balans.