Ayurvedische massage is ook mogelijk aan huis (alleen vrouwen).

Home » Info & Contact

Gratis kennismakingsgesprek

Het slagen van een massage of een coaching traject is afhankelijk van vele factoren. Eén van de belangrijkste is vertrouwen tussen jou en mij. Om erachter te komen of dat er is, kun je een gratis kennismakingsgesprek van max. 15 minuten aanvragen. Als we daarna allebei een goed gevoel hebben, gaan we de coaching en/of massage inplannen.
 
LET OP! Ayurvedische massage is niet mogelijk in de eerste drie maanden van een zwangerschap, bij kanker en bij een slijmbeursonsteking.
 
Massage aan huis alleen voor vrouwen in Rotterdam e.o. tot maximaal 30 autominuten vanuit Rotterdam. 
 

Abonnementen
Wanneer je interesse hebt in een abonnement voor coaching en ayurvedische massage, kun je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van max. 15 minuten. 
Wil je nergens aan vastzitten of heb je af en toe de behoefte om even te sparren, dan is het ook mogelijk om losse sessies te boeken à € 75 per 60 minuten incl. BTW.
 
Betaling
Je krijgt een factuur voor het afgenomen abonnement. Het abonnement stopt automatisch na 1 maand, na 3 of na 6 maanden. Losse sessies worden direct afgerekend. Termijnbetaling mogelijk na overleg.
 
Extra informatie
Coaching vindt zoveel mogelijk online plaats of telefonisch, maar wanneer je daar behoefte aan hebt, kan het ook op locatie plaatsvinden (conform de richtlijnen van het RIVM).
 
De massages worden aan huis uitgevoerd maar kunnen eventueel ook op locatie plaatsvinden in Rotterdam (conform de richtlijnen van het RIVM).
 
Het voordeel van massage aan huis is dat je daarna niet meer in de auto of openbaar vervoer hoeft te stappen en lekker in je eigen omgeving de olie kan laten intrekken.
 
Kom je toch op locatie voor een massage, hou dan rekening met het volgende:
* Het is raadzaam om oude kleding aan te trekken / kleding die vies mag worden door de olie. 

* Alle sieraden afdoen. Incl. piercings (indien mogelijk).
* Drink na de massage veel water. De los gemasseerde afvalstoffen kunnen daardoor het lichaam verlaten.
* Als U onder behandeling van een arts of specialist bent, MOET U dit ook blijven!!! Stop ook NOOIT met medicijnen mits jouw arts of specialist dit adviseert.

Voorwaarden
Ik hou een 24-uurs afzegregeling aan. Je kunt je afspraak kosteloos tot aan 24 uur voor aanvang verzetten.
Alle afzeggingen na deze tijd moet ik helaas €20 in rekening brengen. Dank je voor je begrip.

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Privacybeleid De Zichtbare Kracht 2022
PDF – 196,7 KB 14 downloads

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl